Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

WEB https://mehmetakifersoyortaokulu04.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Şirin sok. No 38 Doğubayazıt / AĞRI
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerikli, kendine güvenen, girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve okulumuzu bölgemizde ön sıralarda tutmak! İstiyoruz ki; okulumuzda herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın. İstiyoruz ki; her öğrencinin yeteneklerinden sonuna kadar yararlanalım ve başarıyı olabildiğince yükseltelim İstiyoruz ki; hem öğretmen hem de öğrencilerimiz birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansın İstiyoruz ki; veliler okulda öğrenciye öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
MİSYON : Biz Türk Milli Eğitimini genel ve özel amaçları doğrultusunda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bayrağını,devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz her yıl il içi ve il dışı fen liselerine,Sosyal Bilimler liselerine, güzel sanatlar liselerine, Anadolu liselerine, sağlık meslek liselerine ve diğer liselere öğrenci kazandırmaktadır.

Saatler : 08.30 :Başlangıç 15.20 : Bitiş
Servis :
Ulaşım : Belediye Toplu Taşıma Araçları, Öğretmen Servisi
Yerleşim Yeri : Yeni Mahalle Şirin Sokak no:38 Doğubeyazıt/AĞRI
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :